Reklama
Wyszukiwarka
Polecamy
Kontakt
Sonda
Partnerzy
2017-10-31 08:39
Dodaj do:

Rybomania.pl - prezentacja w臋dki Sashima Zander Spin ( 221cm, 10-40 gr. )

Dni staj膮 si臋 coraz kr贸tsze a noce coraz zimniejsze i pewnie ka偶dy z was udaje si臋 nad wod膮 z my艣l膮 o z艂apaniu du偶ego drapie偶nika. Je艣li chodzi o w臋dk臋 Sashima Zander Spin firmy Robinson o d艂ugo艣ci 221 cm 10-40gr.



Sashima to kolejny hit oferty spinningowej Robinson, zbudowany z wysoko modu艂owego w臋gla o wsp贸艂czynniku sztywno艣ci 48 mln PSI i uzbrojony w doskona艂e przelotki SIC. Spinning Sashima to ultralekkie i szybkie, a jednocze艣nie bardzo wytrzyma艂e w臋dzisko, dzi臋ki czemu pozwala utrzyma膰 ryb臋 nawet na bardzo cienkiej lince.



Dzi臋ki doskona艂emu wywa偶eniu mo偶na ni膮 oddawa膰 dalekie rzuty i 艂owi膰 bez zm臋czenia r臋ki. Zwraca uwag臋 eleganckie i staranne wyko艅czenie detali. Zestawienie szarego grafitu z per艂owym kolorem dolnika daje wyj膮tkowe walory estetyczne.




To bardzo mocny spinning przeznaczonych do po艂owu sandaczy 艣rednimi i ci臋偶kimi przyn臋tami. Z 艂atwo艣ci膮 pozwala na bardziej agresywne prowadzenie przyn臋t. Co osobi艣cie przetestowa艂em 艂owi膮c na koguty o gramaturze nawet do 40 gr.




Spining posiada odkryt膮 r臋koje艣膰
, dzi臋ki temu mamy bezpo艣redni kontakt d艂oni z blankiem, przez co mo偶emy wyczu膰 najdelikatniejsze brania. W臋dka posiada r贸wnie偶 sk艂adany uchwyt do zaczepiania przyn臋t. R臋koje艣膰 wykonana jest z czarnej pianki, kt贸ra w po艂膮czeniu z czarnym uchwytem ko艂owrotka oraz bia艂ym blankiem nadaje ca艂o艣ci niezwykle elegancki i nowoczesny wygl膮d. Idealnie uk艂ada si臋 w r臋ce, nie wystaje poza 艂okie膰, konstrukcja r臋koje艣ci zapewnia komfortowe utrzymanie du偶ych obci膮偶e艅. Uchwyt ko艂owrotka pewnie trzyma stopk臋, nie posiada 偶adnych luz贸w czy zbyt p艂ytkiego mocowania.

Wszystkie elementy s膮 starannie wykonane. Spining jest lekki, dynamiczny, zapewnia wysoki komfort nawet podczas wielogodzinnego 艂owienia, akcja jest idealnie dobrana do walki z najwi臋kszymi okazami, dlatego ta w臋dka jest naprawd臋 godna polecenia,
koszt takiej w臋dki to oko艂o 190-200 z艂.

Zapraszam na prezentacj臋 video :

Nasze testy
Galerie zdj臋膰

Jesienne Sandaczowe Okazy cz.3

2017-12-26
W galerii znajduj膮 si臋 zdj臋cia naszych u偶ytkownik贸w z jesiennych wyjazd贸w. Zach臋cam do przegl膮dania

Kobiety na Rybach nr.2

2017-10-28
Do艣膰 rzadko an naszych wodach spotykamy kobiety na rybach, dlatego tym bardziej cieszy nasz fakt jak widzimy pi臋kna kobiet臋 z w臋dk膮 !!

Sandaczowe okazy cz.2

2017-10-24
Zapraszamy do przegl膮dania najnowszej galerii z sandaczowymi okazami.
Reklama
Rybomania TV

Pstr膮gi z ma艂ej rzeki czyli jak z艂owi膰 pstr膮ga.

2018-04-21
Tym razem szukamy pstr膮g贸w. W filmie przedstawiamy gar艣膰 wiedzy na temat po艂owu tych szlachetnych ryb. fot. Rafa艂 Idler, Pawe艂 "W臋dkarz"

MILIARD SANDACZY DLA WARTY i wraz z pozosta艂ymi Partnerami daj przyk艂ad.

2018-04-15
W jaki spos贸b mo偶na pom贸c w akcji ? : - adoptuj膮c kolejne sandacze - wsp贸艂organizuj膮c wydarzenie (zarybienie, edukacja, pomoc przy wpuszczaniu ryb) - poprzez zakup nadajnik贸w na kolejne zarybienie - poprzez zakup lub dystrybucj臋 gad偶et贸w - organizuj膮c z nami zaj臋cia edukacyjne nad wod膮 - organizuj膮c z nami zaj臋cia edukacyjne w szko艂ach - zach臋caj膮c do udzia艂u znajomych, firmy w kt贸rych pracujecie, kt贸re znacie - udost臋pniaj膮c na swoim profilu Z "wszystkich rybich p艂etw" bardzo, bardzo dzi臋kujemy - Wam oraz dotychczasowym Partnerom i Patronom.

W mazurskich jeziorach coraz mniej ryb, przyczyn膮 s膮 po艂owy sieciowe na masow膮 skal臋.

2018-04-14
W mazurskich jeziorach coraz mniej ryb, przyczyn膮 s膮 po艂owy sieciowe na masow膮 skal臋.
Reklama
Facebook
(C) Copyright 2017 rybomania.pl | Wszelkie prawa zastrze偶one
Projekt: soloduszkiewicz.com | Wykonanie i hosting: TopRally.pl
Ta strona u偶ywa Cookies

Informujemy, i偶 w serwisie rybomania.pl s膮 wykorzystywane pliki cookies. 

U偶ytkownik ma mo偶liwo艣膰 samodzielnej zmiany ustawie艅 dotycz膮cych cookies i rezygnacji z mo偶liwo艣ci ich stosowania w swojej przegl膮darce internetowej.

Wi臋cej informacji na temat stosowania plik贸w cookies znajduje si臋 w Polityce Prywatno艣ci.

Kliknij przycisk Akceptuj Cookies, aby zaakceptowa膰 Cookies.

Akceptuj cookies